Bouwprojecten

Tijdens (grootschalige) bouwplannen treden weleens verkeersbelemmeringen op; hiervoor zijn verkeersregelaars nodig om het verkeer in goede banen te laten leiden. Ook kan behoefte zijn aan bebording, en het monitoren van het bouwproject om zo te zorgen dat de juiste diensten het bouwterrein betreden. Deze zorgen en lasten over uw project kan u uit handen geven aan Traffic People; wij kunnen zowel verkeersregelaars als verkeersborden leveren. 

Direct een offerte

Tijdens de werkzaamheden

  • Zijn wij via onze project manager dag en nacht bereikbaar – zo blijven we in overleg, en kunnen extra verkeersregelaars oproepen op locatie.
  • Houdt onze project manager zorgvuldig contact met onze verkeersregelaars over de opdracht en hun werkzaamheden; zo kan makkelijk doorgegeven worden als er een calamiteit optreed of een verandering nodig is.
  • Zijn de verkeersregelaars goed herkenbaar: zij dragen Traffic-People bedrijfskleding, portofoons en waarschuwingstoortsen.
  • Hebben de verkeersregelaars vakkundige kennis: zij zijn intern bij ons opgeleid, en beschikken over de nodige ervaring.

Vrijblijvende prijsopgave

Contacteer ons nu om vrijblijvend om te weten te komen wat wij voor u kunnen betekenen, of een offerte aan te vragen!

Menu