Diensten

Verkeersregelaars

Een verkeersregelaar zet zich in voor een veilige en verantwoorde verkeerssituatie. Zij kunnen op meerdere plaatsen worden ingezet denk hierbij dan aan een ongeluk, evenementen, tijdelijke verkeersmaatregelen zoals (weg) werkzaamheden in de bouw- en infrasector, eventuele omleidingsroutes, ondersteuning bij calamiteiten, als portier of poortwachter of treinstremmingen. Met de inzet en kwaliteit van onze verkeersregelaars bent u verzekerd van een veilige en goede verkeerssituatie.

Parkeerregelaars

Onze parkeerregelaars zullen ten alle tijde representatief op uw locatie werkzaam zijn. Een goed georganiseerde parkeersituatie, met een goede uitstraling. Parkeerregelaars inhuren heeft veel voordelen, als u namelijk verwacht een drukke dag te hebben kunnen de parkeerregelaars uw klanten gemakkelijk zonder enige irritatie en tijd verspilling naar een plekje geleiden. Klanten ervaren hierdoor ook een gastvrij en stress loos ontvangst, waardoor hun eerste indruk gelijk een goede start is van uw evenement.

Verkeersplan

De gemeente kan u vragen om een verkeersplan, om zeker te zijn van de veiligheid van de overige weggebruikers. Met een goed verkeersplan kunt u veel inzicht krijgen van de verkeerssituatie, het gedrag en beweging van de bezoekers. Zo kunt u ook een inzicht krijgen over uw parkeergelegenheid en benodigde bewegwijzering. Op basis van die informatie kunnen we verder kijken naar de eventuele inzet van verkeersregelaars en parkeerregelaars, zodat de weggebruikers dan op de meest aangename en veilige manier snel hun bestemming kunnen bereiken.

Meer weten over verkeersregelaars

Voor meer informatie over de verkeersregelaars lees je verder op de volgende pagina.

Bewegwijzering

Bewegwijzering is een belangrijk onderdeel als u bijvoorbeeld een weg wilt afsluiten of een evenement organiseert denk hierbij dan aan het verwijzen naar een specifieke parkeerplaats. Soms kan een evenement een grote verkeersdrukte meebrengen en daardoor overlast bezorgen aan het regulieren verkeer. Dan is het ook noodzakelijk om een tijdelijke omleidingsroute te plaatsen doormiddel van bewegwijzering. U kunt bewegwijzering ook voor vele andere reden gebruiken zoals het verwijzen naar een fietsenstalling, een looproute te weergeven of een evenement aan te duiden.

Brandwachten

Een brandwacht zorgt voor veiligheidstoezicht op activiteiten die risicovermindering vereisen. Denk hierbij dan aan bouwplaatsen, bedrijven, winkelcentra, industrie, zorginstellingen, scheepswerven en tijdelijke locaties. Al onze brandwachten zijn gecertificeerde professionals die ook in bezit zijn van een BHV diploma. We hebben betrouwbare medewerkers die in elke situatie precies weten wat ze moeten doen. Zo creëer je ook een veilige ruimte voor uw medewerkers en bezoekers. U kunt daarom ook altijd met uw vragen bij ons terecht.

Infra

Huurt u bij ons een verkeersregelaar in, dan werkt u samen met professionals die op professionele wijze zorgen voor een optimale doorstroming van het verkeer. Dit zijn opgeleide werknemers die in elke situaties precies weten wat ze moeten doen. Daarnaast is elke verkeersregelaar bij ons in bezit van een VCA diploma. Onze professionals zijn 24/7 beschikbaar om u te ontlasten van het verkeer. Gemakkelijk te hanteren en professioneel, observeren onze verkeersregelaars potentiële gevaarlijke situaties en kennis om ze te vermijden. Onze medewerkers kunnen in verschillende fasen worden ingezet, afhankelijk van de duur van uw project.

Evenementen

Tijdens uw evenement zorgen onze verkeersregelaars voor vlot en veilig verkeer. Ze wijzen bezoekers in de goede richting en werken aan de veiligheid van andere weggebruikers. Een eigenschap van een goede verkeersleider is dat hij of zij ook in stressvolle situaties het overzicht behoudt. Gastvrijheid is daarom erg belangrijk, want bezoekers moeten zich er meteen welkom voelen. Onze verkeersregelaars bij Traffic People kunnen u hierin geweldig verder helpen omdat hun hiervoor gespecialiseerd en opgeleid zijn.

Bouw

Soms worden veranderingen in de verkeersomstandigheden veroorzaakt door grote bouwprojecten. In dit geval heeft u een verkeersregelaar nodig om een ​​minimale verkeersbelasting te garanderen. Op die manier kunnen de overige weggebruikers op een veilige verkeerssituatie hun route vervolgen. Natuurlijk is het belangrijk dat er geen onbevoegden uw bouwplaats betreden, daarom zijn onze verkeersregelaars geschikt als poortwachters om alleen de juiste personen naar binnen toe te laten.

Pendeldiensten

Indien nodig biedt Traffic People u de mogelijkheid van de inzet van pendelbussen om u van locatie A naar locatie B te kunnen brengen. Denk hierbij een aan festival terrein, een grote bouwplaats of tussen verschillende werkplekken. Traffic People regelt voor u de inzet en de tijdschema’s. Volledig ontzorgt!

Vrijblijvend adviesgesprek

bel
085-0606031 of mail naar
info@traffic-people.nl

Onze klanten aan het woord:

Menu