Opleiding

Traffic People biedt een eigenhandige cursus tot verkeersregelaar. Bij ons word je opgeleid door een gezellige, maar vakkundige ploeg met vele jaren kennis op zak. Dit garandeert dat jij als nieuwe verkeersregelaar kennis overneemt van de specialist, wat jou een streepje voor geeft als nieuwe verkeersregelaar. Onze opleiders staan zelf dagelijks op de weg, ze zijn dus vakkundig met een flinke dosis ervaring op zak. 

Baangarantie

Bij Traffic People kun je opgeleid worden tot verkeersregelaar, je kan bij ons instappen met 0 kennis en als je slaagt… meteen voor ons starten als verkeersregelaar! Baangarantie dus. De cursus kost je niks als je na slagen bij Traffic People aan de slag gaat in ons fijne team. Het gaat om een hoogwaardige cursus (Verkeersregelaar BRL 9101) die je dan zo in je zak kan steken, waar wacht je nog op?

De cursus is ook geschikt voor zzp’ers, en ook bedrijven kunnen Traffic People cursussen inhuren voor hun personeel. Bij slagen is de aanstellingspas verdiend waarmee de cursist aan de slag kan als verkeersregelaar.

Hoe ziet de cursus eruit?

Je krijgt van onze opleider per mail een cursusboek. Handig om dit van te voren even door te nemen! Vervolgens heb je een cursusdag hier op kantoor. Wij verzorgen hiervoor alle materialen, en ook een lunch is inbegrepen. De theoriedag duurt van 09.30 uur tot 16.00 uur met aansluitend een examen van wat je geleerd hebt die dag. Slaag je voor dit onderdeel dan volgt de eerste praktijkdag. Dit doen wij meestal op een kruispunt in Geldrop. Onder leiding van onze docent ga je oefenen op een kruispunt en leer je alle kneepjes van het vak. De dag erna volgt het examen. Je gaat in de ochtend eerst nog even oefenen. Daarna zal je worden beoordeeld door een gedelegeerde van de politie. Je gaat dan een kwartier lang het verkeer regelen en laat alles zien wat je hebt geleerd. Als je slaagt krijg je van ons het landelijk geldige pasje; een aanstellingspas.

Waarom opleiden tot verkeersregelaar bij Traffic People?

  • Vakkundige scholing
  • volgens de recentste normen, BRL 9101 en VCA gecertificeerd
  • Kwalitatieve en professionele begeleiding

Meer weten?

Menu