Verkeersregelaars

Onze verkeersregelaars hebben ervaring om ingezet te worden bij evenementen, bouwprojecten, infraprojecten, wegwerkzaamheden, calamiteiten en storing van verkeersinstallaties. Traffic People heeft als doel om het verkeer zo soepel mogelijk door te laten stromen, en zo eventuele verkeershinder te voorkomen.

Direct een offerte

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Waarom Traffic-People? 

Wij zijn uw partner als het gaat om de veiligheid en doorstroom van uw verkeer. Traffic People heeft een flexibele pool van eigen medewerkers in de verkeersbranche. Daarom is het ook mogelijk om met spoed bij uw project een verkeer- of parkeerregelaar in te zetten. Onze verkeer- en parkeerregelaars zijn altijd BRL9101 gediplomeerd en hebben ervaring in het vak. Daarnaast beschikken ze over hun eigen werkkleding, materiaal en een flinke dosis daadkracht om hun taak succesvol uit te kunnen voeren.

De kracht van een sterk team.

Ons team van verkeer- en parkeerregelaars staat er om bekend leuk en gezellig te zijn; er hangt altijd een fijne sfeer en je ziet steeds bekende gezichten uit ons gezellige team voorbij komen tijdens projecten. Dit levert een gevoel van herkenning en betrouwbaarheid op, zowel voor de klant als voor de weggebruikers. Daarbij heeft ons team ervaring, ze zijn kundig in het verkeers-vak, en ze zijn bij ons opgeleid tot verkeersregelaars. De verkeersregelaars van Traffic People zijn betrouwbaar, en elke opdracht heeft zijn eigen project manager die het traject bij u in goede banen leidt.

Calamiteiten

Vriendelijk

Kwaliteit

Tijdens de werkzaamheden

  • Zijn wij via onze project manager dag en nacht bereikbaar – zo blijven we in overleg, en kunnen extra verkeersregelaars oproepen op locatie.
  • Houdt onze project manager zorgvuldig contact met onze verkeersregelaars over de opdracht en hun werkzaamheden; zo kan makkelijk doorgegeven worden als er een calamiteit optreed of een verandering nodig is.
  • Zijn de verkeersregelaars goed herkenbaar: zij dragen Traffic-People bedrijfskleding, portofoons en waarschuwingstoortsen.
  • Hebben de verkeersregelaars vakkundige kennis: zij zijn intern bij ons opgeleid, en beschikken over de nodige ervaring.

Vrijblijvende prijsopgave

Traffic People is een totaalleverancier op verkeersgebied. Naast verkeersregelaars en verkeersbegeleiders, ondersteunen we elke organisatie bij verkeersvraagstukken. Of het nu om infra werkzaamheden of een sportevenement gaat. Traffic People is uw partner in verkeer

Menu