Wij zijn Traffic People

Ervaring in complexe verkeerssituaties

Verkeer lijkt eenvoudig, en dat is het ook als het goed geregeld wordt. Traffic people heeft meer dan 22 jaar ervaring in eenvoudige en complexe situaties, en hierdoor hebben we alles onder controle. We noemen dit ” uw verkeer, goed geregeld”.

0%
Positieve Feedback
0
Opdrachten Afgerond
0
Locaties
0
Versleten portofoons

H. Douwes

Traffic People is een echte familiebedrijf, waar twee generaties Douwes op dit moment in dienst zijn: broer, zus en vader. Als zestiger in 2007/2008 is Harrie begonnen met verkeersregelaarsbedrijf H. Douwes adviesbureau waarmee Harrie verkeersregelaars leverde die hij in dienst had.

Harrie heeft meerdere bedrijven gehad in de bouwsector, maar hij ambieerde een carrière switch. En dat is een succesvolle keuze geweest, Harrie legde de basis waarop het bedrijf later kon doorgroeien. Door zijn grote netwerk en gunfactor wist hij al snel een groot klantenbestand op te bouwen door heel Brabant.

En nog steeds heeft Harrie een groot netwerk van klanten en personeel. Wat handig is, want in deze drukke tijden is een stabiel netwerk heel waardevol.

Ons Team

Harrie Douwes

Oprichter

Als oprichter weet Harrie alle ins en outs in de branche, die hij momenteel veel in zet bij het maken van de planning.

Nick Douwes

Algemeen Directeur

Het creatieve brein achter Traffic People. In zijn rol als CEO is Nick vooral bezig met het duurzaam laten groeien van het bedrijf.

Danielle Douwes

Operationeel Management

Het Manusje-van-alles is Danielle. Met veel ervaring op het gebied van Sales, Marketing en HR is zij de perfecte ondersteuning.

Ons Verhaal

Menu