Brandwachten

Traffic People levert brandwachten die uw bedrijf van veiligheid voorzien. Brandwachten leveren met name brandpreventie in uw pand, en zitten net een stapje onder de diensten die de brandweer levert. 

Brandwachten kunnen ingezet worden in het voorzien van brandveiligheid in een bedrijfspand, tijdens een evenement, of bijvoorbeeld bouwkundige begeleiding.  

Direct een offerte

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Een brandwacht houdt toezicht op de brandveiligheid en treedt op bij een calamiteit. Daarbij kunnen zij levensreddend handelen. Bij werkzaamheden aan of op het dak kunnen brandgevaarlijke situaties ontstaan. Bijvoorbeeld bij het repareren van bitumen daken waar open vuur wordt gebruikt.

Taken brandwacht:

 • Toezicht houden op risicovolle objecten en projecten
 • De bereikbaarheid van vluchtroutes controleren
 • Gasmetingen verrichten
 • Eerstelijns interventie bij calamiteiten
 • Levensreddend handelen bij ongelukken

U kiest voor de brandwachten van Safety People

 • Kwalitatieve, gecertificeerde brandwachten 
 • zorg uit handen te laten nemen
 • betrouwbaarheid in verrichte diensten 
 • Professionaliteit: onze brandwachten zijn flexibel, proactief, en punctueel
 • Wij werken volgens social return: we bieden mensen met achterstand tot de arbeidsmarkt een kans
 • Persoonlijke benadering tussen klant, werkgever, en werknemer 

Brandwachten houden preventief toezicht, voeren gastmetingen uit, zijn bevoegd om in EHBO te voorzien, een eventueel beginnende brand te blussen, en de lasten die bij een brand of calamiteit komen kijken (zoals bijvoorbeeld evacuatie) soepel en spoedig af te handelen.

Je kiest voor de brandwachten van Safety People omdat wij kwaliteit leveren, en zo de opdrachtgever volledig ontzorgen. Safety People heeft rond de 50 brandwachten in dienst die wij met spoed voor u ingezet kunnen worden (24 uur), wij hebben tevens een brandcalamiteiten dienst.

Onze brandwachten hebben geldige certificaten; zij zijn opgeleid volgens de benodigde certificaten. De industriële route benodigde cursussen waarmee onze brandwachten zijn opgeleid: zij zoal BHV (P), kleine blusmiddelen, gasmeten niveau 2, veiligheidswacht besloten ruimte, eerstelijns interventie, watervoerende en schuimvoerende armaturen.

Wat moet je doen als je brandwacht wilt worden?

De brandwacht heeft een brandweer opleiding (rijksgediplomeerd; brandweer Manschap A) gevolgd en is vaak als brandweerman/-vrouw (vrijwillig of actieve dienst) nog aangesloten bij een brandweerkorps. Ook hebben de brandwachten een basis VCA certificaat.

Wij leiden zelf ook industrieel brandwachten op, voor meer informatie hierover, kom dan vooral met ons in contact!

Calamiteiten

Vriendelijk

Kwaliteit

Vrijblijvende prijsopgave

Contacteer ons nu om vrijblijvend om te weten te komen wat wij voor u kunnen betekenen, of een offerte aan te vragen!

Menu